Η Αυλή της Γειτονιάς των γεύσεων

H Αυλή της Γειτονιάς, στην Κασταμονής 144, στη Νέα Ιωνία, είναι ένα η κλασική ελληνική ταβέρνα που σας περιμένει καθημερινά να απολαύσετε τις πιο λαχταριστές και ιδιαίτερες δημιουργίες της είτε στο χώρο σας είτε στο δικό της χώρο. Σας καλωσορίζουμε με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, βιολογικά κρεατικά, εκλεκτές χειροποίητες δημιουργίες, μαεστρία στο ψήσιμο, οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτικές σπεσιαλιτέ στο εσωτερικό μας χώρο, στην αυλή μας, στο δικό σας σπίτι ή όπου άλλου επιλέξετε να απολαύσετε το γεύμα σας. Κάθε μας νοστιμιά έχει την εγγύηση μιας εποχής γεύσεων και φροντίδας, που οι μεγαλύτεροι αναπολούν και οι νεότεροι αξίζει να δοκιμάσουν.

Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα των υλικών, με ποσότητα μερίδων που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο πεινασμένο, χωρίς να λογαριάζει κόπο και χρόνο για να φτιάξει τα δικά του μοναδικά και πεντανόστιμα καλούδια, χωρίς να ασπάζεται τα τετριμμένα και τα «ετοιματζίδικα», με την υπεροχή καινοτόμων σπεσιαλιτέ που θα αγαπηθούν και θα κατακτήσουν όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Ακολουθούμe κατά γράμμα τις αρχές του σπιτικού φαγητού, με σεβασμό για τον πελάτη, με αφοσίωση στη παράδοση του ελληνικού ψητοπωλείου και με προσήλωση στην παλιά καλή συνταγή του σουβλατζίδικου της γειτονιάς. Σας περιμένουμε, με χαρά, για τις παραγγελίες στο πανέμορφο χώρο μας ή και take away – delivery, για να ανακαλύψετε κι εσείς τις γεύσεις της Αυλής μας στη δική σας Γειτονιά, που όσα κι αν αλλάξουν στην πόλη μας, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα παραμείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.